De kleine diana nr. 3 1993 breien voor volwassen: korte vest met kleurige kabelbies, pullover, natuur en pasteltinten trui, trui met bladmotief in twee lengtes, blauw-wit met asymmetrische motieven, vest met franjes in wolwit.

Als nieuw.

Thuis kreatief diana nr. 24 1994 poppen en dieren breien: met kleine restjes wol kun je een rups, beer, panda, rood harige meisje, groot nijlpaard, handpop eend breien en natuurlijk nog veel meer.

Als nieuw.

Andrea special nr. 1004 breien voor de kleintje en poppen: truien, vesten, broeken, mutsen met schaapjes in de wei, bouchléjasje met mutsje, trui met rupsen, jasje met capuchon.

Als nieuw.

Schitterende sieraden makkelijk te maken (Diana): Inhoud: Parels of de geschiedenis van een verleiding. Het thuis kreatief gesprek, het materiaal, gereedschap. Het begin motto heel eenvoudig knopen! Fijn geschenk van de natuur zoetwaterparels. Elke parel een wonder van de natuur. Motief-mix de nieuwe methode. Edelstenen schoonheid en verborgen kracht. Strak van vorm schitterende stenen en een grote uitwerking. Spelden-sieraden dat in de mode is. Van ketting tot broche.

Gebruikt.

Kleine tijdschriften pakket

  • Model: tijdschrift
  • Beschikbaarheid: 1
  • 9,99€


Tags: Breien, Kleine, tijdschriften, pakket, de kleine diana, poppen en dieren, andrea special, schitterende sieraden makkelijk te maken